dimarts, 20 d’abril de 2010

Reunió amb la música de Sant Andreu


El passat dijous dia 15 d'abril, els grups de música i solistes es van reunir amb el departament de joventut i Salut Pública, de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

L'objectiu era informar dels diversos projectes musicals durant aquest any, però molt especialment per a la creació d'un àlbum musical compost per temes que fan referència a la Salut. Als hàbits de salut, dirigit especialment per als joves.

José María Roque (Regidor de Joventut) Montse Tobella (Regidora de Salut Pública)

Així dons, com a l'anterior edició d'aquest CD, es parlarà de drogues, alcohol, sexe, anorèxia i molt temes més que preocupen i afecten als joves.

La voluntat i objectiu d'aquest projecte és transmetre un hàbits de salut en un mitjà que els joves entenen perfectament: la música.

Així dons, tots aquells grups musicals o solistes que desitgin participar en la nova edició del CD de pràctiques saludables hauran de:

- Confirmar-nos el més aviat possible que voleu participar.
- Fer-nos arribar les lletres de les cançons i els dies de la setmana disponibles per a poder gravar, abans del 9 de maig a sab.pij@gmail.com
- Assistir-hi a la reunió del dimecres, 12 de maig, a l’Espai Jove; on es repartiran les dates de gravació de les cançons.

Així dons, no badeu i afanyeu-vos!!!

Seja o primeiro a comentar