dilluns, 1 de març de 2010

Concurs i taller de cocktails sense alcohol


El passat divendres 26 de febrer a les 23.00 h. es va celebrar a l’Espai Jove el 1r Concurs de cocktails sense alcohol i un taller per aprendre a realitzar algunes d’aquestes begudes.

Davant de una cinquantena de persones, Paula López, guanyadora del concurs d’enguany ens va presentar la seva creació: Sabor i perfum fresc del Palau, una creació molt original a base de sucs naturals de diverses fruites, bitter kas sense alcohol i menta i pera caramelitzada per guarnir. Els assistents a l’acte van valorar molt positivament aquest original cocktail sense alcohol. Per aquesta beguda, la Paula López es va emportar un abonament anual per a la Temporada de Teatre 2010 que organitza l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.


Un cop realitzada la presentació del cokctail guanyador, es va iniciar un taller de cokctails sens alcohol a càrrer de Ricard Godoy, cuiner professional i cockteler. En Ricard va ensenyar als assistents unes quantes receptes, entre elles el públic va poder aprendre a elaborar els coneguts Piña Colada o San Francisco, a més d’altres cocktails no tant coneguts com Special Boo Boo, Brasil i Cipres Garden, per finalitzar la nit amb un cocktail sorpresa que en Ricard es va preparar al moment, tal i com ell ens va dir “amb una mica d’imaginació, es poden barrejar molts ingredients que ens sorprendran al nostre paladar”.


La convocatòria al taller va ser un èxit d’assistència, una cinquantena de persones van apropar-se a l’Espai Jove a gaudir d’aquesta peculiar i saludable nit de cocktails sens alcohol.

Veure totes les imatges de l'acte:

Seja o primeiro a comentar