dijous, 30 de juliol de 2009

16a Gimcana nocturna, la Festa Major ja és aquí!


Arriba una nova edició de la gimcana nocturna, aquest cop el tema és...

“Homenatge al doctor Franz de Copenhague: els invents”


Informació: Espai Jove. Centre Cultural Aigüestoses

ACTUALITZACIÓ
Inscripcions:
INICI --> dilluns 31 d'agost
ÚLTIM DIA --> dijous 3 de setembre

Important!, places limitades a 40 grups
Inscripció gratuïta
Normes a tenir en compte per a la Gimcana nocturna

•La Gimcana nocturna és una activitat juvenil que es fa en carrers, places i equipaments del municipi durant la nit i matinada del dissabte de Festa Major. La Gimcana té per objectiu la participació, el treball d’equip, i la bona sintonia entre els diferents joves. L’activitat es basa en proves d’acció, d’habilitat, d’imaginació i d’intel•ligència sobre un tema central.
•Tothom major d’edat és convidat a participar-hi. Els joves d’entre 16 i 18 anys han d’aportar, en el moment de la inscripció, la corresponent autorització dels pares o tutors i una fotocòpia del DNI del participant i del pare, mare o tutor/a. L’imprès es pot sol•licitar a l’Espai Jove.
•Es demanarà als grups que respectin les normes de convivència del municipi, tenint especial atenció al descans del veïnat i a l’entorn per on es desenvolupen les proves.
•Es demana als grups el consum responsable d’alcohol, per la qual cosa cadascun dels participants és responsable dels seus actes.
•Un cop finalitzi la gimcana cada grup ha de deixar els elements voluminosos d’ambientació que pugui portar (carros, cartrons, disfresses...) en els llocs que s’habilitaran per a aquest efecte.
•Qualsevol actitud, acció o comportament incívic dels participants serà motiu de desqualificació per part dels organitzadors i en seran informats, si cal, els organismes competents.
•Per tal d’ultimar tots els detalls de la gimcana tots els grups estan convocats a una reunió informativa, que tindrà lloc el dijous 3 de setembre a les 20.00 hores a l’Espai Jove. L’assistència és obligatòria, i ha d’assistir-hi, almenys, un component de cada grup. La no assistència implica la desqualificació del grup. En el transcurs de la reunió es facilitarà la prova 0 de la gimcana, la qual serà puntuable per a la prova del dissabte.

4 Comentários:

- Sandraa ! ha dit...

tienen que ser todos los inventos de doctor Franz de Copenhague?
o puede ser cualquien invento?

Xarxa Jove de Sant Andreu ha dit...

Cualquier invento es válido: la bombilla, la bicicleta, un avion, el teléfono, la rueda, la cuchilla de afeitar, la energía nuclear... etc!!!

Anònim ha dit...

Cual es el mínimo y el máximo de componentes que puede haber en un grupo? Gracias.

Xarxa Jove de Sant Andreu ha dit...

Els grups han de ser de 6 integrants. Les probes estan preparades per a 6 persones... a partir d'aquí...