divendres, 20 de març de 2009

6è torneig de Karate Vila de Sant Andreu de la Barca: èxit absolut


103 karatekes, 11 arbitres, 20 col.laboradors i més de 500 espectadors van gaudir d'una tarda de karate en estat pur.

Dissabte 14 de març, 16 hores i el pavelló municipal Onze de setembre està ple de gom a gom: comença el 6è Torneig de Karate Vila de Sant Andreu de la Barca.

103 karatekes en modalitat de kata (formes), 26 en kumité (combat), 11 àrbitres, uns 20 col.laboradors i més de 500 espectadors van participar en aquesta jornada esportiva.

Van participar 8 clubs, 4 d'ells pertanyen a l'AE Karate Kobudo i Goshin Sant Andreu de la Barca (AEKKiGSAB, Karate AMPA JJ Ortiz grup Shotokan, Karate AMPA JJ Ortiz grup Kushin kai i Gim Castellbisbal, amb un total de 24 karatekes. També vam comptar amb el club Fuji de l'Hospitalet, el Karate Dokai de Collbató, el Dojo Hijime de Sant Feliu i el Kyudokay de El Gastor, de Cadis, el qual en una expedició de 35 persones van fer mil kilòmetres en autobús per poder gaudir d'una tarda de karate.

La competició va aplegar diverses categories, des de joves karatekes de 5 anys fins a la categoria senior i vam poder gaudir de treballs tècnics d'alta qualitat.

Entre les competicions de kata i kumité es van realitzar demostracions, una de kobudo d'Okinawa, per part d'Iván Borrego, Francesc Valls i José Núñez i una de tècniques de defensa personal per a agents de seguretat pública i privada per part de Fran Jaime.

El resultats més remarcables que han obtingut els competidors de l'Associació Karate Kobudo Goshin de Sant Andreu de la Barca han sigut:

KATA

Categoria 4
1r classificat: Arnau Jurado Romero

Categoria 7
3r classificat: Pablo Marín Reyes

Categoria 9
1a classificada: Irene Burgueño

Categoria 10
2n classificat: Alberto León
3r classificat: Alberto Noguera

Categoria 11
3r classificat: Pedro Llopis

KUMITÉ

Infantil Mixte (10-12 anys)
Irene Burgueño

Des d'aquí volem felicitar l'Associació Karate Kobudo Goshin de Sant Andreu de la Barca per l'èxit d'aquest esdeveniment, així com també als esportistes que amb el seu esforç i constància aconsegueixen fer del torneig Karate Vila Sant Andreu de la Barca un èxit.

---

Per més informació, visiteu la web de Karate Kobudo Goshin de Sant Andreu

Article cedit pel Patronat d'esports

Seja o primeiro a comentar