divendres, 20 de febrer de 2009

Concert de piano i violí del passat diumenge

El diumenge 15 de febrer va tenir lloc en l’esplèndid marc del Casino de Sant Andreu de la Barca el Concert de Piano i Violí a càrrec dels guanyadors del Concurs Infantil de Música que organitza cada any l’Escola de Música i Dansa Tiorba.

En aquesta ocasió es van poder escoltar obres de Montsalvatge, Beethoven, Ginastera, Chopin, Debussy, Brahms i Telleman, entre d’altres, en magnífiques interpretacions dels joves entre 8 i 14 any.

Els prop de cent assistents al concert van poder comprovar l’alt nivell musical dels nois i noies tot i la seva joventut com ha estat habitual en els participants, i sobretot en els guanyadors, dels cinc concursos organitzats fins ara.

A les cinc edicions del Concurs de Música Infantil celebrades entre el 2004 i el 2008, hi han participat prop de 200 joves entre 7 i 12 anys, de Catalunya i de moltes altres comunitats autònomes.

Tot i la seva curta vida, el Concurs s’ha guanyat un lloc de prestigi entre els que se celebren a casa Nostra i és conegut per l’alt nivell exigit i per la qualitat artística dels joves que s’hi presenten.

Amb 25 anys d’història, per l’Escola de Música i Dansa Tiorba han passat més de 1.000 alumnes alguns dels quals, entre els 13 i els 16 anys, han obtingut ja un bon nombre de premis en concursos de prestigi arreu de Catalunya i la resta de l’estat.

Seja o primeiro a comentar