dimecres, 10 de desembre de 2008

Sant Andreu de la Barca a Internet

Després de mesos de molta feina, avui s’ha aprovat un projecte que hem realitzat amb molta il•lusió i que s’adreça a tots els joves de Sant Andreu de la Barca.

Pròximament el nostre municipi estrenarà la Xarxa Jove, una pàgina web pensada per a tots vosaltres.

En un context on les comunicacions per Internet estan a l’ordre del dia, no podíem concebre una millor manera per tenir-vos informats de totes les novetats que esdevinguin al nostre municipi.

Vosaltres sou la clau de l’èxit de la futur portal social, necessitem que us impliqueu i que participeu activament d’un projecte que és ambiciós i que inclou les xarxes socials i diferents mecanismes perquè els joves pugueu dir la vostra. La Xarxa Jove és una eina que us brindem perquè pugueu opinar i posar en comú els vostres interessos, motivacions i preocupacions.

Molts cops hem sentit a dir que en aquest poble hi ha poca mobilització per part del nostre col•lectiu, aquesta és la nostra oportunitat per fer propostes i portar la iniciativa, ja que des de l’ajuntament seran especialment sensibles a les nostres demandes.

Tots vosaltres podreu penjar fotografies i vídeos, fer escrits amb les vostres experiències en les activitats que s’organitzin al poble, fer comentaris i propostes. A més els joves que tinguin un grup de música podran penjar les seves cançons a la web perquè tothom les escolti....

S’obre una nova etapa a Sant Andreu de la Barca, una etapa on els joves tenim veu i la fem arribar . No desaprofitem l’oportunitat!

De moment podeu anar aportant idees al blog que es faran servir per millorar la futura Xarxa Jove.

D’entrada volem proposar a debat el futur nom del domini web. La seva adreça. Donem quatre possibilitats, però també podeu aportar diferents propostes.

sabarcajove.cat
jovesabarca.cat
jovesantandreu.cat
santandreujove.cat

Voteu a l’enquesta que hi ha endalt, a la dreta!

Seja o primeiro a comentar